Smag på Marsken 2018

Smag på Marsken 2018

Smag på Marsken den 22. september 2018

Dagens program er foreløbigt:

 

9.00 – 12.00

Guidet fugletur i marsken. Pris kr. 50,- pr. person.

Børn u. 12 år, gratis. Bus kl. 9.00 - HUSK Pas!

 

10.00

Pladsens boder og FDF Camp åbner.

 

11.00 – 12.00

Slagtning af lam, ved Mogens Nielsen fra Højer Hjortefarm.

 

12.00 – 15.00

Så er der mad. Lammemenu ved Restaurant ROS

 

12.00 – 15.00

”Trio-Jazz” underholder med gamle jazz-standarder og evergreens.

 

16.00 Tak for i år.

Vi ses igen til ”Smag på Marsken” den 21. september 2019

I år tilberedes maden af Restaurant ROS fra Tønder

 

Det lykkedes at få de dygtige kokke fra Restaurant ROS i Tønder, Marcel Rodrigues og Steffen Snitgaard, til at komponere en menu bestående af lam og lokale råvare.

 

Der er i alt 150 stk. kuverter, hvoraf de første 100 stk. kan forudbestilles, hvilket har vist sig at være en god ide!

 

De sidste 50 stk. kan købes på pladsen på selve dagen.

 

Forudbestil din mandbillet her.

På dagen viser lokale fødevareproducenter deres specialprodukter frem, både med salg og smagsprøver. Her mødes forbrugere, producenter og interesseorganisationer med marskens gode mad i fokus. Igen i år vil der være mulighed for at se slagtning af lam og få smagen af det gode markslam.

 

I boderne kan du møde:

  • Agerskov Brændevinslaug
  • Digebageren
  • Højer Turist Forening
  • Højer Pølser
  • Høstkassen
  • Krogh Grønt
  • Knud og Aases Honning
  • Macarn
  • Marsk Pølser
  • Naturmælk
  • Nationalpark Vadehavet
  • Tøndermarsk Initiativet
  • Vestslesvigsk Bryghus
  • Vibegaard

Højer Vandtårn

Nørrevej 50

6280 Højer

 

Tel: +45 93 92 14 33

E-mail: mail@fhvt.dk

Webmaster: Klaus Aalling

Del denne side

Nationalpark vadehavet verdensarv
Nationalpark vadehavet