Smag på Marsken 2018

Smag på Marsken 2018

Smag på Marsken den 22. september 2018

Dagens program

 

09.00 – 12.00 Guidet fugletur i marsken. Pris kr. 50,- pr. person.

Børn u. 12 år, gratis. Bus kl. 9.00 - HUSK Pas!

 

10.00 Pladsens boder og FDF Camp åbner.

 

10.30 Madværkstedet Hold 1

 

11.00 – 12.00 Slagtning af lam

 

12.00 Madværkstedet Hold 2

 

12.00 – 15.00 Lammemenu ved Restaurant ROS

 

12.00 – 15.00 ”Trio-Jazz” underholder med gamle jazz-standarder

 

13.30 Madværkstedet Hold 3

 

15.00 Madværkstedet Hold 4

 

16.00 Tak for i år.

 

 

Vi ses igen til ”Smag på Marsken” den 21. september 2019

I boderne kan du møde:

  • Agerskov Brændevinslaug
  • Digebageren
  • Højer Byfond
  • Højer Turist Forening
  • Højer Pølser
  • Høstkassen
  • Krogh Grønt
  • Knud og Aases Honning
  • Macarn
  • Marsk Pølser
  • Nationalpark Vadehavet
  • Tøndermarsk Initiativet
  • Vestslesvigsk Bryghus
  • Vibegaard

På dagen viser lokale fødevareproducenter deres specialprodukter frem, både med salg og smagsprøver. Her mødes forbrugere, producenter og interesseorganisationer med marskens gode mad i fokus. Igen i år vil der være mulighed for at se slagtning af lam og få smagen af det gode marsklam.

I år tilberedes maden af Restaurant ROS fra Tønder

 

Det lykkedes at få de dygtige kokke fra Restaurant ROS i Tønder, Marcel Rodrigues og Steffen Snitgaard, til at komponere en menu bestående af lam og lokale råvare.

 

Der er i alt 150 stk. kuverter, hvoraf de første 100 stk. kan forudbestilles, hvilket har vist sig at være en god ide!

 

De sidste 50 stk. kan købes på pladsen på selve dagen.

 

Forudbestil din mandbillet her.

Højer Vandtårn

Nørrevej 50

6280 Højer

 

Tel: +45 93 92 14 33

E-mail: mail@fhvt.dk

Webmaster: Klaus Aalling

Del denne side

Nationalpark vadehavet verdensarv
Nationalpark vadehavet