Smag på Marsken 2019

Højer

Vandtårn

Se selv!  Det står på Facebook.....

Før "Smag på Marsken" bliver alle informationer delt på Facebook.

På denne her side kan du læse med uden at være medlem.

Om årets event

#SPM19 Bag Højers gamle vandtårn viser marsk-områdets fødevareproducenter for

4. gang deres specialprodukter frem, både med salg, smagsprøver og en god historie.

I år mere end fordobles antallet af boder.

Vi har inviteret flere fødevareproducenter nord og syd for Tøndermarsken.


Program bliver offentliggjort i August.














Fødevarer, Klimasikring, Bæredygtighed og Sund kost +65

Ud over marskens fødevareproducenter kommer der også flere område og interesseorganisationer til en smagfuld dag hvor alle forbrugere, producenter og interesseorganisationer mødes over maden. Vort glimrende samarbejde med Tøndermarsk Initiativet styrkes i år.

Vi har fået nye partnere som vi forventer os meget af. Alle med marskens gode mad i fokus, mere om det når alle aftalerne er i hus.


På dagen kan du blandt andre måde

Agerskov Brændevinslaug - Digebageren

Foreningen Højer Vandtårn - Fylla Chokolade

Højer Byfond - Højer Frivillige Brandværn

Højer Hjortefarm - Højer Pølser - Højer Turist Forening - Højer Håndværks Festival

Høstkassen - Kisbæk Brødgaard

Krogh Grønt - Honning - Løgumkloster Akademi - Natur- og Menneskekundskab

Macarn ApS - Marsk Kaffe - Restaurant ROS

Nationalpark Vadehavet - Naturguiderne Hans og Bo Tonnesen - Naturmælk

Tøndermarsk Initiativet - Restaurant ROS

Spicy Denmark - Sydvestjyske Smagsoplevelser - Søgaard Saft

Vestslesvigsk Bryghus ApS - Vibegaard.

Opdateret deltagerliste pr. 10.04.19


Ved "Smag på marsken" får deltagerne en unik mulighed for at få kontakt til et størrer publikum og få kontakt til andre fødevareproducenter og måske endda få

etableret et varigt samarbejde.

Deltag? skriv til web@fhvt.dk

Højer Vandtårn

Nørrevej 50

6280 Højer


Tel: +45 93 92 14 33

E-mail: mail@fhvt.dk

Del denne side

Nationalpark vadehavet verdensarv
Nationalpark vadehavet

Webmaster: Klaus Aalling