Smag på Marsken 2017

Højer

Vandtårn

Smag på Marsken 2017

Smag på Marsken den 23. september 2017

Dagens Program:


9.00 – 12.00

Guidet fugletur i marsken. Pris kr. 50,- pr. person.

Børn u. 12 år, gratis. Bus kl. 9.00 - HUSK Pas!


10.00

Pladsens boder og FDF Camp åbner.


11.00 – 12.00

Slagtning af lam, ved Mogens Nielsen fra Højer Hjortefarm.


12.00 – 15.00

Så er der mad. Lammemenu ved Restaurant ROS


12.00 – 15.00

”Trio-Jazz” underholder med gamle jazz-standarder og evergreens.


16.00 Tak for i år.

Vi ses igen til ”Smag på Marsken” den 22. september 2018

Følg os på facebook











Tilmeld dig begivenheden

På dagen viser lokale fødevareproducenter deres specialprodukter frem, både med salg og smagsprøver. Her mødes forbrugere, producenter og interesseorganisationer med marskens gode mad i fokus. Igen i år vil der være mulighed for at se slagtning af lam og få smagen af det gode marsklam.


I boderne kan du møde:

  • Agerskov Brændevinslaug
  • Digebageren
  • Højer Turist Forening
  • Højer Pølser
  • Høstkassen
  • Krogh Grønt
  • Knud og Aases Honning
  • Marsk Pølser
  • Naturmælk
  • Nationalpark Vadehavet
  • Sydvestjyske Smagsoplevelser
  • Tøndermarsk Initiativet
  • Vestslesvigsk Bryghus
  • Vibegaard

I år tilberedes maden af Restaurant ROS fra Tønder


Det lykkedes af få de dygtige kokke fra Restaurant ROS i Tønder, Marcel Rodrigues og Steffen Snitgaard, til at komponere en menu bestående af lam og lokale råvare.


Der er i alt 100 stk. kuverter, hvoraf de første 50. stk kunne forudbestilles.


De sidste 50 stk. kan købes på pladsen på selve dagen.


Forudbestilling lukket, køb på dagen.

Højer Vandtårn

Nørrevej 50

6280 Højer


Tel: +45 93 92 14 33

E-mail: mail@fhvt.dk

Del denne side

Nationalpark vadehavet verdensarv
Nationalpark vadehavet

Webmaster: Klaus Aalling