Højer
Vandtårn
Smag på Marsken den 23. september 2017
Dagens Program:
9.00 – 12.00
Guidet fugletur i marsken. Pris kr. 50,- pr. person.
Børn u. 12 år, gratis. Bus kl. 9.00 - HUSK Pas!
10.00
Pladsens boder og FDF Camp åbner.
11.00 – 12.00
Slagtning af lam, ved Mogens Nielsen fra Højer Hjortefarm.
12.00 – 15.00
Så er der mad. Lammemenu ved Restaurant ROS
12.00 – 15.00
”Trio-Jazz” underholder med gamle jazz-standarder og evergreens.
16.00 Tak for i år.
Vi ses igen til ”Smag på Marsken” den 22. september 2018
Følg os på facebook
Tilmeld dig begivenheden
På dagen viser lokale fødevareproducenter deres specialprodukter frem, både med salg og smagsprøver. Her mødes forbrugere, producenter og interesseorganisationer med marskens gode mad i fokus. Igen i år vil der være mulighed for at se slagtning af lam og få smagen af det gode marsklam.
I boderne kan du møde:
I år tilberedes maden af Restaurant ROS fra Tønder
Det lykkedes af få de dygtige kokke fra Restaurant ROS i Tønder, Marcel Rodrigues og Steffen Snitgaard, til at komponere en menu bestående af lam og lokale råvare.
Der er i alt 100 stk. kuverter, hvoraf de første 50. stk kunne forudbestilles.
De sidste 50 stk. kan købes på pladsen på selve dagen.
Forudbestilling lukket, køb på dagen.
Webmaster: Klaus Aalling