Smag på marsken 2018 - Nyheder

Højer

Vandtårn

Det rullende madværksted

Ved Smag på Marsken 2018  ruller  "Det rullende madværksted" ind på pladsen. Her kan du komme i køkkenet med professionelle kokke og få lokale råvarer til at blive til et skønt måltid. Der skal arbejdes med lammekød, grøntsager, mejeriprodukter og lokale urter.


Madværkstedet giver alle en mulighed for at skabe nærværende, inddragende og lærerige madaktiviteter med fokus på gode lokale råvarer, tilberedningsmetoder og grundsmage.


Tilmelding

Faciliteter, råvarer og kokke samt service stilles gratis til rådighed.

Du kan tilmelde dig på mailen: detrullendekoekken@fhvt.dk

Skriv blot navn og antal deltagere. Det er først til mølle princippet

og det er gratis at deltage.


Det praktiske

Der bliver fire forløb med fire grupper på fem personer.

Hvert hold får 15 minutters introduktion, der efterfølges af 45 minutters tilberedning, hvorefter det er tid til at spise.

I alt 80 personer kan deltage.

Målgruppen er madinteresserede enkeltpersoner, venner, veninder, par og madklubber også børnefamilier kan være med, blot børnene er over ti år.

Holdstart kl. 10.30  - 12.00 - 13.30 - 15.00

Højer Håndværks Festival

Vi er stolte over, at vi ved "Smag på Marsken" kan løfte sløret og introducere dig til en kommende årligt tilbagevendende festival.

En snigpremiere, hvor du kan møde mange forskellige håndværk.


Højer Håndværks Festival

Lørdag den 22. september. Med fokus på at vise de traditionelle håndværk og deres udøvere vil der være arbejdende stande og workshops, hvor håndværkere viser deres færdigheder frem og i mange tilfælde lader publikum prøve kræfter med de forskellige håndværk og materialer.


Højers historiske bygningsarv er unik, og Tøndermarsk Initiativets fokus på at bevare de arkitektoniske og kulturhistoriske værdifulde huse og miljøer, gør Højer til det oplagte sted at afholde en festival som denne. En festival, vi alle håber, er kommet for - ikke blot at blive - men også gro sig større.


Foredrag torsdag den 20. september kl. 19.00

På Kiers Gård kommer Gøsta Knudsen, fhv. stadsarkitekt og rektor ved Arkitektskolen Aarhus holder foredrag. Foredraget vil handle om og have fokus på, hvad boligejere kan gøre for at renovere husene i Højer, særligt lige nu, hvor det er muligt at søge støtte fra Højer Byfond. Gratis adgang • ingen tilmelding nødvendig.

Smag på Marsken 2018 - Nyheder

Højer Vandtårn

Nørrevej 50

6280 Højer


Tel: +45 93 92 14 33

E-mail: mail@fhvt.dk

Del denne side

Nationalpark vadehavet verdensarv
Nationalpark vadehavet

Webmaster: Klaus Aalling